Nase Ludorije

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Nase Ludorije

kutak za one kojima je dosadno

2 posters

Treba mi pesma!Ko ovo peva?...i slicni problemi...

VampireGoddess
    VampireGoddess
    StAlNo PrIsUtAn
    StAlNo PrIsUtAn

Broj poruka : 222
    Godina : 32
    Raspolozenje : Nedefinisano
    Datum upisa : 10.05.2008

Treba mi pesma!Ko ovo peva?...i slicni problemi... Empty Treba mi pesma!Ko ovo peva?...i slicni problemi...

Počalji od VampireGoddess Sub Maj 10, 2008 8:44 pm

Ako vam se svidja pesma,a nemate pojma ko je izvodjac,a ne znate gde da iskopate pesmu da skinete...Pa,mozda pomognemo.
    Ako neko ima suknjicu od tanje savic nek mi slobodno posalje preko msn-a Rolling Eyes
    princess92
    princess92
    BoGaMi Tu Je
    BoGaMi Tu Je

Broj poruka : 51

Treba mi pesma!Ko ovo peva?...i slicni problemi... Empty Re: Treba mi pesma!Ko ovo peva?...i slicni problemi...

Počalji od princess92 Ned Maj 11, 2008 1:36 pm

ja mogu da ti postawim owde link za suknjicu pa da je skinesh ako hocesh Wink i takodje rado cu pomoci swakome kome treba neka pesma a ako je imam narawno postawicu,wec sam radila to na jednom sajtu pa sam tamo chak i muzichki urednik king
    VampireGoddess
    VampireGoddess
    StAlNo PrIsUtAn
    StAlNo PrIsUtAn

Broj poruka : 222
    Raspolozenje : Nedefinisano

Treba mi pesma!Ko ovo peva?...i slicni problemi... Empty Re: Treba mi pesma!Ko ovo peva?...i slicni problemi...

Počalji od VampireGoddess Ned Maj 11, 2008 8:58 pm

Hvala ali prosla me manija sa tom pesmom...Cu pobrisem sve takvo sto imam iz kompa,da mi se ne baguje vise Laughing

Sponsored content

Počalji od Sponsored content

Sada je Čet Nov 21, 2024 10:17 pm