Nase Ludorije

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Nase Ludorije

kutak za one kojima je dosadno

3 posters

sta biste uradili kada biste bili svedok prevare?

VampireGoddess
    VampireGoddess
    StAlNo PrIsUtAn
    StAlNo PrIsUtAn

Broj poruka : 222
    Godina : 32
    Raspolozenje : Nedefinisano
    Datum upisa : 10.05.2008

sta biste uradili kada biste bili svedok prevare? Empty sta biste uradili kada biste bili svedok prevare?

Počalji od VampireGoddess Sub Maj 10, 2008 8:30 pm

Bilo da je u pitanju vas decko/devojka ili od najboljeg druga/drugarice.Pa?
    princess92
    princess92
    BoGaMi Tu Je
    BoGaMi Tu Je

Broj poruka : 51
    Godina : 32
    Datum upisa : 10.05.2008

sta biste uradili kada biste bili svedok prevare? Empty Re: sta biste uradili kada biste bili svedok prevare?

Počalji od princess92 Ned Maj 11, 2008 12:59 pm

uhwatila sam sopstwenog dechka dok me je warao..ne bih da se prisecam tog losheg ishustwa..da je upitanju moja drugarica ili drug,znam da bih precutala jer ne zelim da se mesham ni u chiju wezu shto ochekujem i od swojih ortaka..prema tome jezik za zube i to je to..jer danas,sutra oni mogu da se pomire a ja da ispadnem glupacha No
    the soulless
    the soulless
    TeK PrIsTiG`o
    TeK PrIsTiG`o

Broj poruka : 22
    Godina : 34
    Raspolozenje : k'o samuraj
    Datum upisa : 15.08.2008

sta biste uradili kada biste bili svedok prevare? Empty Re: sta biste uradili kada biste bili svedok prevare?

Počalji od the soulless Sre Avg 20, 2008 1:49 am

kad bih uhvatio devojku da me vara... uf, samo cu reci da bi bilo veoma veoma gadno [a verovatno i krvavo] :]

a shto se tiche druga/drugarice, naravno da bih im rekao. to je osnova drugarstva.

princess92 - ako npr. kazesh drugarici da ju je dechko varao, a ona se pomiri sa njim, zapitaj se ko je tu glupacha Wink

Sponsored content

Počalji od Sponsored content

Sada je Čet Nov 21, 2024 6:18 pm