Nase Ludorije

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Nase Ludorije

kutak za one kojima je dosadno

2 posters

da li pricate lose o osobi koja vas je ostavila?

VampireGoddess
    VampireGoddess
    StAlNo PrIsUtAn
    StAlNo PrIsUtAn

Broj poruka : 222
    Godina : 32
    Raspolozenje : Nedefinisano
    Datum upisa : 10.05.2008

da li pricate lose o osobi koja vas je ostavila? Empty da li pricate lose o osobi koja vas je ostavila?

Počalji od VampireGoddess Sub Maj 10, 2008 8:31 pm

pa?
    princess92
    princess92
    BoGaMi Tu Je
    BoGaMi Tu Je

Broj poruka : 51

da li pricate lose o osobi koja vas je ostavila? Empty Re: da li pricate lose o osobi koja vas je ostavila?

Počalji od princess92 Ned Maj 11, 2008 12:55 pm

pa..Smile zawisi kakwa je ta osoba,zashto me je ostawila,i shta se zaprawo dogodilo..ne shirim neistine i postawljam sebe u tu situaciju da mene neko tako izogowara,neko koga sam ja ostawila..
    VampireGoddess
    VampireGoddess
    StAlNo PrIsUtAn
    StAlNo PrIsUtAn

Broj poruka : 222
    Raspolozenje : Nedefinisano

da li pricate lose o osobi koja vas je ostavila? Empty Re: da li pricate lose o osobi koja vas je ostavila?

Počalji od VampireGoddess Sub Maj 17, 2008 7:08 pm

princess92 ::pa..Smile zawisi kakwa je ta osoba,zashto me je ostawila,i shta se zaprawo dogodilo..ne shirim neistine i postawljam sebe u tu situaciju da mene neko tako izogowara,neko koga sam ja ostawila..

bas tako...mada me i to jako kratko drzi,posle nastojim da sve zaboravim:) cak sam i spremna da sa tim deckom stupim u prijateljske odnose;)

Sponsored content

Počalji od Sponsored content

Sada je Čet Nov 21, 2024 6:02 pm